OmschrijvingR.U.S.E. is een strategiegame die draait om het misleiden van jouw tegenstanders. In de Tweede Wereldoorlog krijg jij in een reeks verschillende missies, waarbij tegenstanders enkel zijn te verslaan door ze op verschillende manieren om de tuin te leiden. Zo kun je een leger namaakeenheden op de vijand afsturen, terwijl je tegelijkertijd in het geheim via een andere hoek de echte aanval inzet. Ook kun je radiosignalen van jouw tegenstanders onderscheppen of zelf een radiostilte invoeren zodat tegenstanders geen weet hebben van waar jij mee bezig bent.

R.U.S.E. bevat drie overkoepelende zoomstanden, waarbij elke stand andere mogelijkheden geeft. Het algemene tactische plan maak je op het hoogste niveau, het bouwen en aansturen van eenheden gebeurt op het middelste en het daadwerkelijke micromanagement op het laagste niveau. Eenheden worden van grote afstand afgebeeld als speelfiches, waarbij je de stapel fiches verplaatst om een groep units opdrachten te geven. R.U.S.E. oogt door het gebruik van fiches en het gebruik van misleiding en bluf als een combinatie tussen Stratego en poker.

De campagnemodus van R.U.S.E. voert je mee over de hele wereld, naar plekken als Tunesië, Italië en natuurlijk de invasie van Normandië. In de Skirmish-modus kun je het in losse potjes met zes verschillende facties, namelijk de Verenigde Staten, de Sovjet-Unie, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië en Duitsland, tegen elkaar opnemen.

Informatie over R.U.S.E.


Releasedatum: 10-09-2010
Ontwikkeld door: Eugene Systems
Uitgegeven door: Ubisoft
Genre: Strategy
Multiplayer
Beschikbaar op: pc x360 ps3
Age 16+

Populaire video's


R.U.S.E.
Trailer
00:02:21

Bekijk »
R.U.S.E.
RUSE Gameplay deel 2
00:03:45

Bekijk »
R.U.S.E.
RUSE E3 gameplay trailer part 2
00:04:24

Bekijk »
R.U.S.E.
RUSE Gameplay trailer
00:02:11

Bekijk »
R.U.S.E.
R.U.S.E. Fake Strategy
00:05:52

Bekijk »

Populaire Screenshots


Meest bekeken artikels

Speel als Japanse strijdmacht in R.U.S.E. 1308 dagen geleden | Nieuws | gazmask | 2 reacties (X360,PC,PS3)
Eerstdaags weer nieuwe DLC voor R.U.S.E. 1344 dagen geleden | Nieuws | Praga | 1 reacties (PS3,PC,X360)

8.9

0


Al 32 stemmen
Positie op de 9Lives ranking #534 [?]
15 members willen dit spel. Voeg dit spel toe aan mijn wenslijst » 11 members hebben dit spel. Voeg dit spel toe aan mijn collectie »

Video's over deze game

9Lives - next generation gaming R.U.S.E. Veteran Beta Trailer - 00:07:05 min Meer
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website