UEFA Euro 2008

Preview
Special
Download

OmschrijvingIn UEFA EURO 2008 beleef je alle actie en spanning die een groot voetbaltoernooi met zich meebrengt. Loods je land door de kwalificaties, overleef alle rondes van het toernooi en speel de finale in het Ernst Happel-Stadion in Wenen.

 

Dankzij de supersnelle en intuïtieve gameplay gaat elke wedstrijd de boeken in als een klassieker. Speel de finale in je eentje, neem het offline met z'n zessen tegen elkaar op of stap online het veld op voor een wedstrijd tegen maximaal zeventien spelers uit heel Europa. In de online multiplayer staat veel meer op het spel dan ooit tevoren dankzij het speltype Land tegen land. De resultaten van alle spelers worden nauwkeurig bijgehouden en aan de hand van dit klassement wordt bepaald welk land de ware kampioen is.

 

In het speltype Aanvoerder van je land baan je je een weg door acht statusniveaus voordat je de aanvoerderband van je team met trots mag dragen.

  • Loods een van de 52 teams door de kwalificatierondes en leid ze naar de ultieme overwinning tijdens EURO 2008
  • Speel het speltype Aanvoerder van je land met maximaal drie vrienden en laat zien dat je de ware aanvoerder bent. Blink uit in je positie op het veld, maak het verschil in belangrijke wedstrijden en verdien die aanvoerdersband
  • Vertegenwoordig je land online in Land tegen land en strijd voor de overwinning. Voer jij het beste voetballand aan? Nu kun je het laten zien!

Informatie over UEFA Euro 2008


Releasedatum: 18-04-2008
Ontwikkeld door: EA Sports
Uitgegeven door: Electronic Arts
Genre: Sport
Multiplayer
Beschikbaar op: pc ps2 psp x360 ps3
Age 3+

Populaire video's


UEFA Euro 2008
Launch Trailer
00:02:42

Bekijk »

Populaire Screenshots


Meest bekeken artikels

EA excuseert zich voor fout volkslied in E... 2270 dagen geleden | Nieuws | pieterm | 15 reacties (PSP,PS2,X360,PC,PS3)

5.4

0


Al 9 stemmen
Positie op de 9Lives ranking #1871 [?]
1 members willen dit spel. Voeg dit spel toe aan mijn wenslijst » 6 members hebben dit spel. Voeg dit spel toe aan mijn collectie »

Video's over deze game

9Lives - next generation gaming Launch Trailer - 00:02:42 min Meer

Top Artikelen over deze game

Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website